You are currently viewing Forslag til bæredygtige julegaver

Forslag til bæredygtige julegaver

Man kan med fordel give en god og bæredygtig julegave, og det er noget som vi alle skal blive meget bedre til i fremtiden. Her kan du læse mere om, forslag til gode julegaver, der skåner vores elskede planet.

Forslag til bæredygtige julegaver

Hvis du ikke ved hvor du skal starte, får du nogle gode forslag her til bæredygtige julegaver. Der er heldigvis mange forskellige julegaver at vælge mellem, der passer til forskellige behov. Måske kan du faktisk give dømmegaven, uden at vide at den er bæredygtig?

Hvis en du er glad for, for eksempel ønsker sig en ny telefon, så kan du sagtens opfylde dette ønske på en bæredygtig måde. Du kan nemlig nemt købe en brugt iphone xs max, der er næsten som ny, og til en meget lavere pris både for dig og miljøet.

Vi smider nemlig helt absurde mængder teknologi ud, og det er ikke god at vi bliver ved med at købe nyt, når der allerede findes masse fantastisk teknologi, der fungerer helt perfekt. Derfor er det måske på tide, at vi begynder at tænke brugt, ikke bare når det kommer til tøj, men også når det kommer til teknologi. Det er også langt billigere at anskaffe sig en brugt telefon, end en ny. Det er noget vi alle burde gøre til en vane.

Det er altså ikke kun en bæredygtig julegave, som også kan bruges når det kommer til computere og anden teknologi, det er også meget billigere. Hvis du ikke har råd til at opfylde et ønske om en helt ny telefon, så skal du se nærmere på brugtmarkedet. Det er med garanti ingen, der vil mærke forskel – kun dig og miljøet.

Giv et bæredygtigt gavekort væk

Du kan også finde bæredygtige julegaver i form af gavekort. Hvad med at give væk en økologisk madkasse, så den fattige studerende slipper fo at købe billig og dårlig mad? Der findes mange muligheder, som du med garanti ikke har tænkt over. Giv en brugt, flot cashmeresweater væk til veninden eller søsteren, der altid har været misundelig på den.

På den måde, så får vi gang i en helt anden kultur, når det kommer til gaver. Det er nemlig ikke sådan, at det hele behøver at være nyt, og hvis vi bliver ved med at opretholde den nuværende gavekultur, så er der ikke nogen planet at bo på til sidst. Derfor skal vi for alvor se nærmere på, hvor meget nemmere og billigere det er at købe brugte gaver, og vi skal sætte lige så meget pris på dem som nye. Du får som regel også meget mere for dine penge, end hvis du skal købe den samme ting for ny.

Derfor åbner det også op for en helt anden verden af gaver, der lige pludseligt er indenfor rækkevidde. Dette er noget, som vi med fordel kan vænne os til.